Samenwerking Stichting Bergh in het Zadel en HDKT succesvol !Fantastisch nieuws! We hebben goed nieu...
Website     |     Doneren     |     Contact
BitZ_fietsen

Samenwerking Stichting Bergh in het Zadel en HDKT succesvol

Telefoon
06-54710121

E-mail
info@hdkt.nl
Website
http://www.hdkt.nl

Berg_in_het_zadel

Samenwerking Stichting Bergh in het Zadel en HDKT succesvol !


Fantastisch nieuws!

We hebben goed nieuws te melden. Stichting Bergh in het Zadel financiert het overgrote deel van een belangrijk onderzoek naar nieuwe en immunotherapeutische behandelingen voor jongeren met uitgezaaide sarcomen.

Dit onderzoek duurt drie jaar en wordt uitgevoerd door het sarcomen researchteam van het Radboud UMC. De totale kosten van dit onderzoek bedragen € 200.000,-. Hiervan financiert Stichting Bergh in het zadel maar liefst € 133.000,-, de rest van het bedrag nemen wij voor onze rekening. 

De aanzet tot deze samenwerking was een drietal jaar geleden bij een van de eerste presentaties van Stichting HDKT. Vanuit verschillende hoeken werd ons op het bestaan van Bergh in het Zadel gewezen, en werd er voor ons contact gelegd. Twee maanden geleden mochten wij in samenwerking met het onderzoeksteam een begroting indienen, deze week kregen we het goede nieuws te horen.   

De 'leken versie' van de beschrijving van het onderzoek staat op onze website. De wetenschappelijke versie kunt u tevens raadplegen onder aan de pagina van de 'leken versie'.
U kunt dan ook zien hoe u financieel kunt bijdragen aan het HDKT-deel van onderzoek.

Ook namens het onderzoeksteam van het RadboudUMC danken wij uit de grond van ons hart Stichting Bergh in het Zadel en ook diegenen die hebben bijgedragen aan het tot stand komen van dit mooie besluit.


Mobiel pinapparaat


Pay

Toyota Bloemberg schenkt HDKT drie mobiele pinautomaten.

Wij zij hier erg blij mee, want in deze tijd dat er steeds minder contact geld op zak is, biedt pinnen de uitkomst.

Tijdens de Ooyse Landloop is de vuurdoop van deze apparaten. Wij hopen dat u massaal komt testpinnen.


Ooyse landloop


Ooyselandloop Flyer_Businessrun_def-page-001

Tweede Pinksterdag is het dan zover. Veel individuele lopers en bedrijven lopen voor HKT.  Informatie over de dag zelf en de mogelijk-heden tot bijdragen en sponseren vindt u