Waar gaan de laatste bijdragen van HDKT naar toe HDKT heeft besloten om per 1 januari 2020 te stoppe...
Website     |     Doneren     |     Contact
Uitreiking_cheques_2019

Laatste drie bijdragen

Telefoon
06-54710121

E-mail
info@hdkt.nl
Website
http://www.hdkt.nl

Waar gaan de laatste bijdragen van HDKT naar toe

HDKT heeft besloten om per 1 januari 2020 te stoppen met haar activiteiten, maar we zijn er trots op om het nog gedoneerde geld aan drie projecten toe te kunnen wijzen:
De eerste bijdrage van € 20.000,= is op vrijdag 20 december 2019 uitgereikt aan Prof. Dr. Winette van der Graaf van de Dutch Sarcoma Study Group voor het Maken van Tumormodellen (zie verder in deze mail).
Voor dezelfde groep is € 5.000,= toegekend voor het houden van een symposium om alle kennis en kunde met elkaar te delen en zodoende een stap voorwaarts te kunnen zetten.
Het overige geld (circa € 20.000,=) doneren wij samen met Stichting Loeka aan het Maxima Kinderziekenhuis in Utrecht. Daarover later meer als de cheque is uitgereikt.

DSSG_logo_JPEG

Maken van Tumormodellen

In Nederland zijn diverse laboratoria, o.a. in het AVL, Radboudumc, ErasmusMc, LUMC, PMC, actief bij het maken van deze modellen en het doen van het zogenaamde in vitro (laboratorium) en in vivo onderzoek. Door de bijdrage van HDKT zullen wij in staat zijn meer van deze modellen te maken die onderling uitgewisseld kunnen worden voor het verrichten van bestaand en toekomstig wetenschappelijk onderzoek om doelwitten (targets) van therapie te vinden waartegen medicijnen kunnen worden onderzocht.Auke__Hilgien_1

Auke & Hilgien verdubbelen afstand

Vanuit Delft fietsen zij sinds mei 2018 met als doel:
In 1 jaar 15000 kilometer fietsen naar bestemming Nepal. Zo willen zij € 15.000,= ophalen voor onderzoek naar sarcoomkanker.

De bestemming Nepal en het aantal km is inmiddels ruimschoots behaald! De beoogde € 15.000,= helaas nog niet. Daarom hebben ze besloten 2 x 15.000 km te fietsen om zodoende het doel te halen. Help jij mee?


Kerst_2019_

Wij wensen u en de uwen hele fijne feestdagen

Voor bijdragen aan en donaties voor onderzoek naar sarcomen, kunt u voortaan bij onze zusterstichting Stichting Loeka terecht.


Veel gezondheid in 2020 gewenst!