HDKT gaat collecteren Van 20 t/m 27 oktober 2018 in Nijmegen.Op zaterdag 20 oktober starten we op ee...
Website     |     Doneren     |     Contact
collecteren

HDKT zoekt collectanten

Telefoon
06-54710121

E-mail
info@hdkt.nl
Website
http://www.hdkt.nl

nijmegen_49

HDKT gaat collecteren

Van 20 t/m 27 oktober 2018 in Nijmegen.

Op zaterdag 20 oktober starten we op een unieke manier in de binnenstad van Nijmegen. We kunnen nog niet alles verklappen maar we zorgen ervoor dat we opvallen.

Om onze collecteweek succesvol te maken hebben we nog meer collectanten nodig. Kom ook in actie en sluit je aan! Word voor één week collectant van HDKT.

We kunnen overal nog vrijwilligers gebruiken, zowel op de zaterdag in de binnenstad, als op de overige dagen voor de huis aan huis collecte. Help jij ons? Zet je samen met vele andere vrijwilligers in om geld in te zamelen voor onderzoek naar Sarcomen.

Waarom collectant worden?

Als collectant van HDKT zet je je in voor onze missie: meer sarcoom-onderzoek en daardoor meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor de patiënt. Wij dromen van een wereld waarin Sarcoom geen dodelijke ziekte meer is. Dankzij veel onderzoeken komt deze droom steeds dichterbij, maar daar is geld voor nodig, veel geld. Als collectant lever je een bijdrage aan deze droom.

Liever een andere activiteit?

We zoeken nog een aantal wijkhoofden. Zij zorgen voor verspreiding, verdelen van straten in hun wijk, en het weer terugnemen van de collectebussen.Bodybuilding against cancer

Zondag 2 september organiseert Tigo een come, meet- and train middag in Sportarena Eindhoven.
Het doel van deze middag is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar Sarcoomkanker. Dit doet Tigo o.a. met leden van de Bodybuilding crew en promotie van XXL Nutrition. De entree bedraagt € 10,= p.p., de opbrengst hiervan zal, net als de opbrengst van de verkoop van repen en shakes ten behoeve komen aan HDKT.


Tigo organiseert deze middag ter nagedachtenis van zijn broer Rens die op 16 juli 2017 is overleden aan Sarcoom.


Tigo_

Flyer_OLL_1

Opbrengst

Wij willen alle gulle gevers van de Ooyse Landloop 2018 hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Inclusief de actie van de drie hardlopers Piet, Olaf en GJ, is de totaalopbrengst € 1830,63 geworden.

Heel veel dank hiervoor! Wij zorgen weer voor een goede besteding van dit bedrag.


Kom in actie en sluit je aan..
Word collectant voor HDKT!