HDKT gaat stoppen Het bestuur van de Stichting HDKT heeft besloten haar stichting per 1 januari 2020...
Website     |     Doneren     |     Contact
Thank_you

Bedankt voor uw bijdragen

Telefoon
06-54710121

E-mail
info@hdkt.nl
Website
http://www.hdkt.nl

That_is_all

HDKT gaat stoppen

Het bestuur van de Stichting HDKT heeft besloten haar stichting per 1 januari 2020 te beëindigen.

Na zeven actieve jaren, met vele mooie acties om geld op te halen voor onderzoeken tegen sarcoomkanker, hebben we het besluit genomen om onze stichting op te heffen.

Zeven jaar lang hebben we samen met allen die ons steunen en ondersteunen zeer goed werk verricht. We hebben bijna € 400.000,- opgehaald en daarmee tot nog toe zes onderzoeken gefinancierd. Met onze stichting hebben we sarcomen meer op de kaart gezet.

Aan de andere kant hebben we ook ervaren dat de regelmatige confrontatie met ziekenhuizen, oncologen en sarcoompatiënten ons niet onberoerd heeft gelaten. Het gemis van dierbaren maakt het nog lastiger. Daarom is het een weloverwogen besluit om onze stichting te beëindigen.

Dit doen wij niet op stel en sprong. Ten behoeve van continuering en bevordering van landelijke samenwerking binnen de sarcomencentra, financieren wij nog een aantal belangrijke items:
*  een landelijk sarcomen symposium
*  een onderzoek "Maken van tumormodellen"
*  een botsarcomen project PMC i.s.m. Stichting Luca

Hoe nu verder

Via de site kunnen nu geen acties meer gestart worden. Mochten mensen nog acties houden dan zorgen wij er uiteraard voor, dat ook die opbrengsten bij de onderzoeken naar sarcomen terecht komen.

Wij houden onze website in de lucht. We laten graag nog zien wat er, door de jaren heen, allemaal gedaan is. Ook vindt u er meer informatie rondom de diverse onderzoeken.

Via sociale media blijven wij de voortgang van de onderzoeken communiceren.

Loeka_Logo_R

Stichting Loeka

Gelukkig kunnen we met goed nieuws afsluiten. Stichting Loeka gaat full power verder. Deze zusterstichting is eveneens al jaren actief in de strijd tegen sarcomen. Bijdragen aan onderzoek naar sarcomen kan via hun site. Gebruik daarvoor de onderstaande knop.

Wij bedanken iedereen van harte voor jullie medeleven, de steun, zowel moreel als financieel, en voor alle bijdragen in geld en natura. Zonder jullie was HDKT nooit zo’n succes geworden.