Niet ieder gezin is compleet de komende feestdagen We verheugen ons allen op de gezelligheid en de w...
Website     |     Doneren     |     Contact
Kersttafel

Geef om Sarcomen / update

Telefoon
06-54710121

E-mail
info@hdkt.nl
Website
http://www.hdkt.nl

Niet ieder gezin is compleet de komende feestdagen

We verheugen ons allen op de gezelligheid en de warmte van de komende feestdagen. Maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Er zijn gezinnen die incompleet zijn, omdat een gezinslid er niet bij kan zijn of er niet meer is. December is de maand van geven. Om elkaar maar ook om een betere wereld. Schenk daarom deze maand iets extra aan HDKT, om Sarcomen de wereld uit te krijgen.
Voor een groot onderzoek, vooral gericht op sarcomen die bij jongeren voorkomen, is nog steeds geld nodig!

Nu nog maar € 3000,=

Onderzoekers van het Radboud UMC zijn bezig met een onderzoek dat drie jaar gaat duren en dat mede mogelijk is gemaakt door HDKTDit onderzoek is met name gericht op jongere patiënten. U kunt door uw donatie dit bijzondere onderzoek helpen afronden. Samen met u halen we graag de laatste € 3000,= binnen van de totaal € 200.000,= wat voor dit onderzoek nodig is. Op onze oproep is goed gereageerd. Er is inmiddels € 1000,= binnen. We danken alle gulle gevers voor hun donatie. Dus als u nog niet heeft gedoneerd dan is nu het juiste moment!


Tienjesmuur

Uw tekst op onze 'tientjesmuur'

Achter elk zichtbaar tientje schuilt een verhaal. Voeg uw tekst aan deze muur toe door bij 'doneren' uw tekst in het daarvoor bestemde blok te plaatsen. Een mooie kerstgedachte, of een wens, of een persoonlijke boodschap. Uw boodschap of uw verhaal kan wellicht andere mensen motiveren deze maand ook aan HDKT te schenken.

HDKT wenst u fijne feestdagen en een fantastisch 2018 !