Samen sterk tegen sarcoomkankerOnze eerste nieuwsbrief M...
Website     |     Doneren     |     Contact
HDKTopper

Eerste nieuwsbrief van Honderd-duizend-keer-een-tientje (HDKT)

Telefoon
06-54710121

E-mail
info@hdkt.nl
Website
http://www.hdkt.nl

                             Samen sterk tegen sarcoomkanker


Onze eerste nieuwsbrief

Met veel plezier bieden wij u deze eerste nieuwsbrief aan. Op deze manier willen wij u op de hoogte brengen en houden van wat er zoal gebeurt bij de stichting HonderdDuizendKeereenTientje, kortweg HDKT. Als u daar geen prijs (meer) op stelt dan kunt u zich onderaan de pagina afmelden.

Cheque_Ewing_Sarcomen Cheque_Osteosarcomen Cheque_HDKT_AVL

Onderzoek 1

Onderzoek 2

Onderzoek 3

Hoogleraar medische oncologie Winette van der Graaf en twee onderzoekers medische oncologie, drs. Emmy Fleuren en dr. Yvonne Versleijen-Jonkers, hebben
€ 25.000,= in ontvangst genomen. Via het Radboud Oncologie Fonds wordt dit besteed aan onderzoek naar nieuwe behandelings-mogelijkheid voor Osteosarcomen.
Via het Radboud Oncologie Fonds wordt € 25.000,= besteed aan onderzoek naar nieuwe behandelings-mogelijkheid voor Ewing sarcomen. Hoogleraar medische oncologie Winette van der Graaf en twee onderzoekers medische oncologie, drs. Emmy Fleuren en dr. Yvonne Versleijen-Jonkers, hebben dit bedrag in ontvangst genomen.
Op vrijdag 12 juni hebben Dr. Rick Haas, radio-therapeut, en Prof. Dr. Emile Voest, lid van de , Raad van Bestuur van het Antoni van Leeuwenhoek, een cheque van € 30.000,= in ontvangst genomen. Dit geld wordt via de AVL Foundation besteed aan onderzoek waarom nu juist het MLS subtype zo goed op bestraling reageert.

16e Ooyse Landloop

Het is voorbij. De 16e 'De Kroon Ooyse Landloop 2015'! De dag begon met een indrukwekkende minuut stilte en vervolgens de spannende 5km wedstrijd, leuke kidsruns van 500 en 1000 meter en als afsluiting een prachtige 10km. Veel mensen waren naar het mooie Oud-Zevenaar gekomen om de lopers aan te moedigen.
HDKT wil graag alle vrijwilligers, toeschouwers, lopers en natuurlijk alle sponsoren bedanken voor het mede-mogelijk maken van deze dag.
Met gepaste trots en gemengde gevoelens hebben wij het bedrag van € 20.339,11 in ontvangst mogen nemen.
Bas_bij_finish

Bedankt_kopie Loop_mee_voor_HDKT Keimpe_kopie

"Coming up soon"


Onderzoek

Actie

Adviesraad

In onze volgende nieuwsbrief kunnen wij meer vertellen over nieuwe onderzoeken die wij gaan financieren. We zijn al in gesprek hierover met het Radboud Oncologiefonds.
Ook komen er korte updates van de lopende onderzoeken.
Er staat weer een aantal acties in de steigers. Volgende keer leest u er hier meer over.
Wilt u zelf een actie houden meld deze dan aan. Wij plaatsen het dan op de site.
In overleg met onze medisch adviseur prof. dr. Winette van der Graaf zijn we bezig om een adviesraad voor de stichting samen te stellen. Deze raad gaat bestaan uit twee vooraanstaande Nederlandse oncologen en nog een derde persoon.

ZEVENHEUVELENNACHT

Voor Honderd Duizend Keer een Tientje, en met Luuk in haar gedachten, loopt Hilde Cornelese mee met de Zevenheuvelennacht op 14 november 2015 in Nijmegen.
Een topatleet zegt ze niet te zijn, maar voor dit doel wil zij graag haar grenzen verleggen. Om niet alleen langs de zijlijn te staan, maar om ook zelf een klap uit te kunnen delen tegen sarcoomkanker gaat zij de uitdaging aan. Zij verhoogt haar hartslag en met ieders hulp hopelijk ook de kans naar een leven zonder sarcoomkanker.
Zij loopt een parcours van 7 km door de Zeven Heuvelen van Nijmegen en de start is om 7 uur 's avonds. Daarom hoopt zij een bedrag van € 700,= op te halen.
Hilde

Doneerknop WhyDonate

Doneren

WhyDonate

Naast eenmalig te doneren is het ook mogelijk om bijvoorbeeld maandelijks te doneren. Wilt u het voorbeeld van velen volgen, ga dan naar
Via de site van onze partner WhyDonate kunt u eenvoudig een actie ondersteunen. U leest er over de acties en u ziet wat de stand van de donaties is.