UW STEM HELPT HDKT AAN GELD ! Laat uw stem gelden voor HDKT. Een kleine moeite levert HDKT vele tie...
Website     |     Doneren     |     Contact
NJ_K

HDKT WENST U FIJNE FEESTDAGEN, EEN HEEL GOED 2016 !

Telefoon
06-54710121

E-mail
info@hdkt.nl
Website
http://www.hdkt.nl

123inkt

UW STEM HELPT HDKT AAN GELD !

Laat uw stem gelden voor HDKT. 
Een kleine moeite levert HDKT vele tientjes op. 

Dit jaar is 123inkt.nl verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland.  Deze webwinkel schenkt€100.000,- aan goede doelen, een mooie gedachte zo met de kerst voor de deur.
Tussen de 271 bij hen geregistreerde doelen staat HDKT. Het aantal stemmen bepaalt de grootte van het bedrag.
Laat dus uw stem gelden voor HDKT en

100.000

EERSTE TON IS EEN FEIT

Met gepaste trots kunnen we bekend maken dat de eerste ton binnen is! Dankzij jullie bijdragen hebben we nu 10.000 tientjes opgehaald waarmee we onderzoek naar sarcomenkanker financieren. Dank jullie wel voor jullie bijdragen, in welke vorm dan ook en....... wij gaan door, want er moet nog zoveel gebeuren, eer sarcomen goed behandelbaar zijn.

Jules__Rick

EVEN VOORSTELLEN....

Hallo iedereen,
Ik ben Jules Lansu, 25 jaar oud, en onlangs afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Ik voel me vereerd en trots dat ik onderzoek mag gaan doen naar de effecten van een dosisreductie bij de pre-operatieve bestraling van myxoid liposarcomen. Door mijn interesse in de oncologie en de radiotherapie, met sarcomen in het bijzonder, is dit een project dat me op het lijf geschreven is. Mijn promotor zal Dr. Rick Haas zijn. Mijn promotietraject zal gecombineerd worden met de opleiding tot radiotherapeut – oncoloog hier in het AVL. Voordat ik officieel start met mijn nieuwe baan ga ik eerst nog zes weken backpacken in Azië, om daarna in maart 2016 vol energie en motivatie te starten met deze leuke en uitdagende nieuwe baan!
Het onderzoek, dat ik ga doen, is mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van stichting HDKT!

Met vriendelijk groet,
Jules Lansu en Rick Haas


IN 2016 MEER NIEUWE ONTWIKKELINGEN OVER HDKT