Nieuwe behandelingsopties voor patiënten met angiosarcoomHDKT doneert € 30.000,= aan Radboud On...
Website     |     Doneren     |     Contact
Cheque_HDKT_070316

HDKT financiert 4e onderzoek

Telefoon
06-54710121

E-mail
info@hdkt.nl
Website
http://www.hdkt.nl

 Nieuwe behandelingsopties voor patiënten met angiosarcoom


Cheque_HDKT_070316

HDKT doneert € 30.000,= aan Radboud Oncologie Fonds

Op maandag 7 maart  hebben hoogleraar medische oncologie Winette van der Graaf en drie onderzoekers medische oncologie en pathologie van het Radboudumc, Dr. Yvonne Versleijen-Jonkers, Dr. Ingrid Desar en Dr. Uta Flucke, een cheque van € 30.000,- in ontvangst mogen nemen van stichting HDKT. Het bedrag wordt via het Radboud Oncologie Fonds besteed aan onderzoek naar nieuwe behandelingsopties voor patiënten met angiosarcoom.
Veel dank aan al onze donateurs!


Dans mee voor HDKT.....


Poster_Dance_Part_HDKT_19_maart_DEF

Met Ladies Circle De Liemers beentjes van de vloer voor HDKT

Op zaterdag 19 maart 2016 organiseert Ladies Circle De Liemers een speciale Dance Party. De opbrengst van de avond (entreegelden, gedeelte van de omzet en sponsoring) komt volledig ten goede aan stichting HDKT.
De Dance Party wordt gehouden bij Careza de Kroon te Zevenaar van 20.30 tot 1.00 uur. Careza De Kroon sponsort de feestzaal en DJ Walter Witlov draait belangeloos geweldige muziek en er wordt nog veel meer bijgedragen. Dit alles om de opbrengst voor HDKT zo hoog mogelijk te laten zijn.  Ook u kunt bijdragen aan deze spetterende avond.  Meld u aan als sponsor of bestel kaarten (€10 per stuk) via dit e-mailadres: ladies48@gmail.com.


Het komt er weer aan.....


Ooyselandloop Levi

Ooyse landloop

Maak actie aan

Op 2e Pinksterdag,16 mei 2016, vindt de Kroon Ooyse landloop voor de 17de keer plaats. Deze gezellige hardloopwedstrijd voor zowel jeugd als volwassenen wordt georganiseerd door Atletiekvereniging de Liemers. De route loopt door het prachtige buitengebied van Oud-Zevenaar en Ooy. 
Levi van Loo heeft zich voorgenomen om dit jaar ook mee te lopen. Dit omwille van hetgeen hij om zich heen zag gebeuren, en vooral ook om zoveel mogelijk geld bij elkaar te rennen voor Stichting HDKT.
Laat hem niet alleen lopen. Maak een actie aan en laat je ook sponsoren voor HDKT!