Ook dit jaar gaat HDKT weer richting het miljoenTerugblik 2015 2015: Een jaar met ups en downs....Gr...
Website     |     Doneren     |     Contact
E500

1-2016

Telefoon
06-54710121

E-mail
info@hdkt.nl
Website
http://www.hdkt.nl

Ook dit jaar gaat HDKT weer richting het miljoen


Terugkijken_2015

Terugblik 2015

2015: Een jaar met ups en downs....
Graag blikken wij samen met u terug op 2015. Het was voor ons een erg bewogen jaar, maar wel een jaar waar wij ook weer veel positieve energie uit putten.
De teller staat eind 2015 op € 100.440,=!  Wat wil zeggen dat we in dat jaar € 48.650,= hebben opgehaald. Wij bedanken iedereen voor de geweldige steun en bijdrage en beloven dat we in 2016 weer vol goede moed verder gaan om ons uiteindelijke doel te bereiken!

Lees verder

Twee acties uitgelicht!


Poster_Dance_Part_HDKT_19_maart_DEF Alpe_dHuZes

Beentjes van de vloer

2x lopend de Alpe d'Huzes op

Ladies’ Circle De Liemers, een serviceclub die zich inzet voor lokale en landelijke goede doelen, steunt dit jaar Stichting HDKT.

Op zaterdag 19 maart 2016 organiseert Ladies’ Circle De Liemers een speciale Dance Party. De opbrengsten van die avond (entreegelden, gedeelte van de omzet en sponsoring) gaan volledig naar HDKT. De party wordt gehouden bij Careza de Kroon te Zevenaar van 20.30 tot 1.00 uur.

"Stefan, mijn broertje van 21 jaar jong heeft een zeer zeldzame vorm van spierkanker; epithelioid sarcoom genaamd."

"Er zijn nog te weinig medicijnen of andere hulpmiddelen die zijn tumor kunnen bestrijden. Doordat sarcomen zeldzaam zijn is er onvoldoende geld beschikbaar om onderzoek te financieren. Hier moet verandering in komen."
Martijn Verwoert.


tientjes

Wilt u ons ook dit jaar steunen?

We hebben al veel bereikt, maar we zijn er nog niet. Help ons daarom aan nieuwe donateurs door, bijvoorbeeld, deze nieuwsbrief met de doneerbutton door te sturen.
Het is ook mogelijk ons periodiek te steunen.


Wilt u ons periodiek steunen? U kunt uw financiële bijdrage dan in zijn geheel aftrekken van de inkomstenbelasting. Voorheen moest hiervoor een acte worden opgemaakt bij de notaris. Dat is niet meer nodig. De belastingdienst accepteert hiervoor ook een overeenkomst tussen u en HDKT.

U kunt een modelovereenkomst invullen en retourneren aan HDKT via ons emailadres.